jacup.com
 

www.nagyimreattila.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Lakás, ház

E-mail Nyomtatás PDF

Lakása megvásárlásában, háza, nyaralója felépítésében gyakran több évtized munkája fekszik. Egy természeti katasztrófa, betörés, lakástűz, vagy csőtörés sokszor egy élet munkáját teheti semmisé.Egy lakásbiztosítás ha nem is képes megvédeni otthonát a nem várt problémáktól, de a lehetséges károk előfordulásakor segítséget nyújt Önnek és családjának.
Egy jó lakás biztosítás fedezetet nyújt a tűz, elemi károk, katasztrófa károk, vezetékes víz károk, üvegtörés, betöréses lopás károk, magánemberi felelősségbiztosítási károk esetén. A biztosítótársaságok meghatározott négyzetméter értékeket ajánlanak minden egyes épület típusra annak elhelyezkedése és szerkezete figyelembevételével.
A fizetendő biztosítási díjat a fentieken kívül még több tényező is nagyban befolyásolja, melynek alapján mind a kínált biztosítási szolgáltatások, mind a díjak is jelentősen eltérhetnek biztosítónként.

 

 

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 03:45  
Hirdetés
Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Vállalkozói vagyonbiztosítás

Bármennyire körültekintően is vezeti vállalkozását, nem feledkezhet meg róla, hogy azt veszélyek fenyegetik, melyeket gyakran a legnagyobb óvatossággal és körültekintéssel sem tud kivédeni.
Vállalkozói vagyonbiztosítás keretében biztosíthatók a termeléssel, kereskedelemmel, szolgáltatással foglalkozó vállalkozások.

Bővebben...