jacup.com
 

www.nagyimreattila.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Utasbiztosítás

E-mail Nyomtatás PDF

Amikor külföldre készülünk, kellemes és zavartalan útra számítunk. Azonban történhetnek előre nem látható események, melyek beárnyékolják pihenésünket, és arra kényszerítenek, hogy mással foglalkozzunk, mint amivel eredetileg szerettünk volna.

 

Ilyen esetekre nyújt védelmet az utazásbiztosítás. Hogyan?
Az utazásbiztosítást az utazás megkezdésének napjától a hazaérkezés napjáig kötjük. Csakúgy, mint több más biztosításnál, többféle biztosítási összeg közül választhat, az igényeinek és a pénztárcájának megfelelően.

 


Az utazásbiztosítás a választott biztosítási összeg erejéig - többek között - az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

  • a külföldön felmerülő orvosi költségek megtérítése baleset és betegség esetén,
  • balesetbiztosítási szolgáltatások,
  • poggyászbiztosítás és útiokmányok pótlása,
  • jogvédelemi segélynyújtások,
  • poggyászkésedelem,
  • betegszállítási költségek térítése.


Ha bármilyen, előre nem látott esemény (baleset, betegség, stb.) bekövetkezik, nem kell mást tenni, mint a biztosítási kötvényen szereplő telefonszám alapján a biztosítótársaság magyar nyelvű diszpécsereivel felvenni a kapcsolatot. Biztosító segélynyújtó partnere azonnal felveszi a kapcsolatot a helyi orvosokkal és megszervezi az egészségügyi ellátást. (Gyakran elég a jelenlévő orvosnak felmutatni az utasbiztosítási kötvényünket és a folyamat attól kezdve automatikussá válik.)
Azoknak az ügyfeleinknek és leendő ügyfeleinknek, akik hivatalos célból, gyakran és rövid időre külföldre utaznak, éves biztosítási bérletet ajánlunk, mely az utaztató cég által kiadott nyilatkozat alapján köthető.


Azok a vállalatok, melyek üzleti ügyben rendszeresen külföldre utaztatják dolgozóikat, egész évre köthetnek utazásbiztosítást az utazásbiztosítási szerződésben rögzített keretnap erejéig, mely nem személyhez kötött, így bármely dolgozó biztosítható általa. A keretnap bővítésére bármikor van lehetőség, tehát nem okozhat gondot egy-egy plusz, előre nem látott váratlan külföldi üzleti ügy lebonyolítása sem.

 
Hirdetés
Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Kötelező

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás röviden: KGFB


Minden magyarországi telephelyű gépjármű üzembentartója köteles biztosítójával a gépjármű üzemeltetése során okozott károk fedezetére felelősségbiztosítási szerződést kötni, és azt folyamatos díjfizetéssel hatályban tartani. Gépjármű a Magyar Köztársaság területén kizárólag e feltételek fennállása esetén üzemeltethető.

 

Bővebben...